duminică, 10 noiembrie 2013

Despre perioadele de reduceri in Romania


O intrebare la care fiecare dintre noi ar trebui sa stim raspunsul:

Cand sunt perioadele de reduceri ?
 

Perioadele de reduceri sunt si in Romania ca in orice tara europeana. Legal, sunt doua perioade de reduceri pe an. Ce reduceri si promotii fac comerciantii in afara acelor doua perioade, este alta poveste. Perioadele legale de reduceri pe parcursul unui an sunt: 

Pentru reduceri haine si incaltaminte: 15 ianuarie – 15 aprilie si 1 august – 15 octombrie .

Practic, in aceste doua perioade, magazinele isi pot vinde cu reducere de 90% produsele din sezonul trecut.  Daca esti magazine, si vrei sa vinzi la promotie produse, trebuie sa iti alegi doar 45 de zile in care iti poti expune produsele la reducere. Legea permite doar 45 de zile in afara perioadelor.

Sezonul de vara aduce intotdeauna reduceri la produsele de toamna-iarna, la haine bune si incaltaminte de piele dar si la pachetele de vacanta pentru iarna. Agentiile de turism vara au reduceri masive pentru pachetele de ski sau pentru reducerile de sarbatori.

Pe de alta parte, iarna vine si ea cu reduceri pentru vara: de concedii, de haine, de produse pentru casa si gradina . Sezonul de toamna-iarna este sezonul cu cele mai multe targuri de reduceri, de la oferte de haine. la targurile de nunti, targuri de carte, etc.

Black Friday, ziua cea mai asteptata

Black Friday este ziua in care reducerile ajung si pana la 90%. Vinerea neagra este vinerea cand  magazinele mari, magazinele online au reduceri  mai ales la electrocasnice. De exemplu, emag sau evomag au mereu reduceri masive de pret in black friday. Ziua black friday incepe noaptea dupa ora 12 si automat cei care vor un produs intra imediat si il cumpara pentru ca stocul se epuizeaza rapid. Black Friday este ziua cea mai asteptata de romani pentru cumparaturile la reducere.

Perioadele de reduceri, zilele precum black friday sunt legale in Romania si sunt zilele in care magazinele epuizeaza stocurile, la electrocasnice, haine sau carti. Fie ca alegi sa cauti intr-un magazin online de reduceri sau unul offline, nu trebuie sa ratezi perioadele de reduceri.

Nu uita, cumparaturile in perioadele de reduceri te ajuta sa economisesti ! Daca esti magazine online si ai o reducere pe care vrei sa o promovezi, poti sa o faci gratuit pe reduceri.la.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu